TOP Proizvodi

Potvrda

SSL Certificate

Glasanje

MOLFIX Pelenkák

Molfix. Ismered ezt a márkát?

Még nem? Akkor itt az ideje! :)                     
Bizony ő az egyik legkiválóbb minőségi prémium pelenka, amivel valaha találkoztam.

Törökországból érkezett hozzánk, ott 20 éve már ez az egyik legnépszerűbb márka a Pampers mellett és méltán rá is szolgált erre:

A nedvszívó képessége kiváló, egy speciális zöld színű rétegnek köszönhetően - amivel a Pampers pelenkáknál is találkozhatunk - eloszlatja a nedvességet majd a rengeteg benne található ultramag magában is tartja azt. Ezáltal akár egy éjszakán át is képes kibírni szivárgás nélkül.

A kialakítása is szuper: elasztikus anyagának köszönhetően jól illeszkedik a babához, a lábak közti rész pedig anatómiailag elvékonyodik, hogy a pici kényelmesen mozoghasson benne. A pelenka maga is nagyon vékony így sokkal komfortosabb érzetet biztosít, míg a rengeteg ultramagnak köszönhetően, amit már fentebb is említettem nagyon jól magába szívja és tartja a nedvességet.

Az egyik legpuhább pelenka, amivel valaha találkoztam, így az újszülött babák érzékeny bőrét sem irritálja. A tépőzár része pedig nagyon jól tart, így az sem probléma, ha többször megnézed kell-e már pelust cserélni. Sőt! Ha krémes, olajos, vagy babapúderes kézzel nyúlsz hozzá véletlenül, még akkor is ugyanolyan jól tart!

Aranyos minták minden méretben

Természetesen dermatológiailag tesztelt, hogy az extra érzékeny bőrű babáknak is kiválóan alkalmas viselet legyen. A légáteresztő textil mikropórusai biztosítják, hogy a babád bőre mindig friss levegővel tudjon érintkezni, így szárazon maradva.

A méretskálája nagyon széles így akár újszülött kortól, míg babád szobatiszta nem lesz, jó választás lehet ez a nagyon cuki mintás pelenka.

Dalje