TOP termékek

Szavazás

Tündérszép-Bababolt, Bababarát termékekkel!!

120-as Zárt Végű Ágyneműtartós Kiságy Viki Krém-Fűz

120-as Zárt Végű Ágyneműtartós Kiságy Viki Krém-Fűz
120-as Zárt Végű Ágyneműtartós Kiságy Viki Krém-Fűz
120-as Zárt Végű Ágyneműtartós Kiságy Viki Krém-Fűz
120-as Zárt Végű Ágyneműtartós Kiságy Viki Krém-Fűz
ÚJ
120-as Zárt Végű Ágyneműtartós Kiságy Viki Krém-Fűz

Zárt kiságyunk  két oldalról zárt, letisztult elegáns babaágy ágyneműtartóval.

A bükkfa felülete kizárólag vizes bázisú természetbarát anyagokkal kezelt. A kiságy fekvőfelülete 3 magassági fokozatban állítható.

Míg újszülött-, illetve pár hónapos korában a legfelső pozíció kényelmes hozzáférést biztosít az anyukának, addig a gyermek növekedésének megfelelően a fekvőfelület a későbbiekben további két fokozattal lejjebb helyezhető

 

MÉRTEK:
A kiságy külső mérete (magasság, szélesség, mélység): 95 x 123.6 x 65.3
A kiságy matrac mérete: 60 x 120 cm

 

SÚLY:
A termék összsúlya: 32 kg

 

CSAK SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL.

 

Anyaga: Tömör- gőzölt bükkfa és színtartó felületű laminált bútorlap.

 

Felülete: A bükkfáink felülete kizárólag vizes bázisú természetbarát anyagokkal kezelt. Felületeit először egy szállekötő és alapozó anyaggal, ezt követően egy fedőző ,majd egy speciális vizes bázisú lakk réteggel kezeljük. Ezen többrétegű behatás által az átlagosnál egy jóval magasabb védelmet, tartósságot valamint élettartamot tudunk elérni a kezelt fa felületénél.  Laminált bútorlapjaink magas minőségű, kemény színtartó laminálással vannak ellátva. Tisztításuk ennek köszönhetően gyors, egyszerű és biztonságos.

 

Élek és sarkok: Termékeink élei lekerekítettek. A bútorlapok élei 2 mm vastag ABS-sel kerülnek élzárásra, melyek a hagyományos élfóliákhoz képest sokkal magasabb minőséget nyújtanak. A termék minden élét és sarkát mellyel a használat során Ön vagy akár gyermeke érintkezhet ezzel az anyaggal zártuk le melynek lekerekítésének köszönhetően a kiságy nem rendelkezik éles sarkokkal és élekkel. Az ágylábakon csúszó talpgombok vannak elhelyezve, így a bútor mozgatásakor nem karcolódik a padlózat és nem sérülnek az élek.

 

Fekvőfelület: Speciális előfeszített, rétegragasztott fa rugókkal van ellátva, mely gyermeke ugrálásakor és elesésekor tompítja az ütődést. A fa rugók közti hézagolás nagyon jó átszellőzést biztosít bármilyen ágybetét használatával. 
A fekvőfelülete 3 magassági fokozatban állítható. Míg újszülött-, illetve pár hónapos korában a legfelső pozícióban kényelmes hozzáférést biztosít az anyukának, a gyermek növekedésének megfelelően a fekvőfelület további két fokozattal lejjebb helyezhető.

 

Oldalrácsok: Az oldalrácsok tömör, gőzölt bükkfából készülnek és 2 darab kivehető pálcával vannak ellátva, melyek segítségével a megfelelő korban lehetővé válik a gyermeke önálló ki-és bejárása a kiságyba. Az oldalrácsok gyermekbarát, az egészségre teljesen ártalmatlan vizes bázisú lakkal és festékkel vannak felület kezelve. A bükkfa keménységéből adódóan nem szükséges rágásvédő használata az éleken.

 

 

Raktáron
63 990 Ft
Adatok
Cikkszám
120ZAKFAT
Tömeg
32 kg/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!