Hírek

2017.02.24 14:08
Eredet Cseh tetra színes pelusok érkeztek. Csodaszépek. Katt: https://tunderszepbababolt.hu/spl/612374/Cseh-Tetra-Minosegi-Pelenkak-Kifogok

TOP termékek

Szavazás

Tündérszép-Bababolt, Bababarát termékekkel!!

Sophie a Zsiráf rágókával

Sophie a Zsiráf rágókával
Sophie a Zsiráf rágókával
Sophie a Zsiráf rágókával
Sophie a Zsiráf rágókával
ÚJ
Sophie a Zsiráf rágókával

Ajándékozd meg kisbabád Sophie-val, a klasszikus, 18 cm magas babajátékkal, ami egy 100% természetes gumiból készült zsiráffigura! Most rágókával, limitált kiadásban kapható ez az aranyos játék, egyhamar a gyermekek legjobb barátja lesz a játékkal töltött idő alatt, szórakoztató időtöltést biztosít a kicsiknek!

Miért is van ekkora sikere Sophie zsiráfnak? A babák első játéka, könnyű fogásának és puhaságának köszönhetően a használata már 3 hónapos kortól ajánlott. Sophie a babák minden érzékére hat:

 

Látás: 3 hónaposan a babák látása még fejletlen, csak a nagyobb kontrasztokat látják. A zsiráf mintája, a testét borító sötét kontrasztos foltok vonzzák a babák tekintetét, a játék így a bizalmas, ismert tárgyukká válik.

 

Hallás: Sophie nyomásra sípol, ezzel szórakoztatja a babákat és fejleszti a hallásukat. Alakjának és puha kaucsuk anyagának köszönhetően már a pici babakezek is korán össze tudják nyomni, így hamar a szórakozás forrásává válhat. Serkenti a babák hallását és segíti megérteni a cselekvés és a következmény közötti kapcsolatot.

 

Ízlelés: A játék rugalmas anyagból készült, többféle felülete rágásra alkalmas (a szarvak, lábak, orr a babák kedvencei), így kifejezetten hasznos fogzáskor, a fájó fogíny megnyugtatásához. Sophie zsiráf 100% természetes kaucsukból készült, a színezéséhez ételfestéket használnak, ezért teljesen biztonságos játék.

 

Tapintás: Alakjának és 18 centiméteres méretének köszönhetően már egészen kicsi kortól tökéletesen beleillik a gyermekek kezeibe. A könnyű, rugalmas és puha játékot a babák könnyedén megmarkolhatják. A gumifelület selymesen puha és természetes tapintású, ezzel biztonságérzetet ad a babáknak.

 

Szaglás: A természetes kaucsukból készült gumi egyedi illata nemcsak serkenti a babák szaglását, hanem segítségével hamar megtanulják megkülönböztetni a különleges Sophie-t a többi játéktól.

 

Sophie a babajátékok vitathatatlan csillaga, elmúlt 50 éves, de egy cseppet sem öregedett. Születése óta változatlan, kortalan, és több, mint 30 millió eladott játékkal mára generációkon átívelő világsiker, mostantól a magyar babák is megismerhetik!

Raktáron
8 990 Ft
Adatok
Cikkszám
sophie
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!