Hírek

2017.02.24 14:08
Eredet Cseh tetra színes pelusok érkeztek. Csodaszépek. Katt: https://tunderszepbababolt.hu/spl/612374/Cseh-Tetra-Minosegi-Pelenkak-Kifogok

TOP termékek

Szavazás

Tündérszép-Bababolt, Bababarát termékekkel!!

Sophie a Zsiráf eredeti

Sophie a Zsiráf eredeti
Sophie a Zsiráf eredeti
Sophie a Zsiráf eredeti
Sophie a Zsiráf eredeti
ÚJ
Sophie a Zsiráf eredeti

Sophie zsiráf kisbabád első, kedvenc játéka lehet! Ez az eredeti, klasszikus babajáték egy 100% természetes gumiból készült rágóka, ami nélkülözhetetlen a kisgyermekek számára! A fogzás idejére ez a darab a legjobb választás, nemcsak csillapítja a gyermekek ínyfájdalmát, hanem jókedvre is deríti őket!

Legyen a tiéd Sophie, a zsiráf, a francia ikonikus baba rágóka tiszta kaucsukból, ételfestékkel színezve! Miért is van ekkora sikere Sophie zsiráfnak? Ő a babák legelső játéka, könnyű fogásának és puhaságának köszönhetően már 3 hónapos kortól használhatják. A rágóka a babák minden érzékére hat:

 

Látás: 3 hónaposan a babák látása még fejletlen, csak a nagyobb kontrasztokat látják. A zsiráf mintája, a testét borító sötét kontrasztos foltok vonzzák a tekintetüket, így rágóka a baba bizalmas, ismert tárgyukká válik.

 

Hallás: Sophie nyomásra sípol, ezzel szórakoztatja a babákat és fejleszti a hallásukat. Alakjának és puha kaucsuk anyagának köszönhetően már a pici babakezek is össze tudják nyomni, így hamar a szórakozás forrásává válik számukra. Serkenti a babák hallását és segít megérteniük a cselekvés és a következmény közötti kapcsolatot.

 

Ízlelés: A játék rugalmas anyagból készült, több felülete rágásra alkalmas (a szarvak, a lábak, és az orr a babák kedvencei), így kifejezetten hasznos fogzáskor a fájó fogíny megnyugtatásához. Sophie zsiráf 100% természetes kaucsukból készült gumiból van, a színezéséhez ételfestéket használnak, ezért teljesen biztonságos játék.

 

Tapintás: Alakjának és 18 centiméteres méretének köszönhetően már egészen kicsi kortól tökéletesen beleillik a kis kezekbe. A könnyű, rugalmas és puha játékot a babák könnyedén megmarkolhatják. A gumifelület selymesen puha és természetes tapintású, ezzel biztonságérzetet ad a babának.

 

Szaglás: A természetes kaucsukból készült gumi egyedi illata nem csak serkenti a babák szaglását, hanem a segítségével hamar megtanulják megkülönböztetni a különleges Sophie-t a többi játéktól.

 

 

 

Sophie majdnem 60 éves, de egy cseppet sem öregedett, születése óta változatlan. A babajátékok vitathatatlan csillaga, kortalan, 30 millió eladott játékkal mára generációkon átívelő világsiker. Mostantól a magyar babák is megismerhetik!

Raktáron
7 990 Ft
Adatok
Cikkszám
sophie3
Tömeg
500 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!