Csacsis Állószekrény Középső Elem Juhar

VAN
Raktárkészlet:
Csacsis Állószekrény Középső Elem Juhar
Csacsis Állószekrény Középső Elem Juhar
Csacsis Állószekrény Középső Elem Juhar
Csacsis Állószekrény Középső Elem Juhar
37 990 Ft

A Csacsis szekrénysor középső eleme, melyet a benne található mart Csacsis minta tesz igazán egyedivé és különlegessé. A termék nyitott polcos és zárt részeket egyaránt tartalmaz mely egyszerre kiváló kiegészítője a bal és jobb oldali ajtós elemnek, és megállja a helyét mint egy egyedülálló szekrény is. Az ajtón található Íves felső résznek és az ajtón elhelyezett mart figurának köszönhetően egy igazán kellemes, gyermeki hangulatot kölcsönöz a szobának.

A termék megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.

 

Méretek

  • A szekrény külső mérete (magasság, szélesség, mélység): 189 x 60 x 42 cm

Súly

  • A termék összsúlya: 40 kg

Csak személyes ÁTVÉTELLEL.

 

Anyaga: Színtartó felületű laminált bútorlap

 

Felülete: Laminált bútorlapjaink magas minőségű, kemény színtartó laminálással vannak ellátva. Ennek köszönhetően tisztításuk is gyors, egyszerű és biztonságos.

 

Élek és sarkok: Termékeink élei lekerekítettek. A bútorlapok élei 2 mm vastag ABS-sel kerülnek élzárásra, melyek a hagyományos élfóliákhoz képest sokkal magasabb minőséget nyújtanak. A termék minden élét és sarkát mellyel a használat során ön vagy akár gyermeke érintkezhet ezzel az anyaggal zártuk le melynek lekerekítésének köszönhetően a szekrény nem rendelkezik éles sarkokkal és élekkel.

 

Szerelvények: A szekrény szerelvényeinek összeválogatása több éves tapasztalaton alapul. A termékeinken használt szerelvények mindegyike megbízható és magas minőségű, és több éves garanciával rendelkezik.

 

Mart minta: A terméken található minta egy CNC géppel gondosan kialakított precíziós marás eredménye. A mart felületet egy egyedi fedőréteggel látjuk el mely kitölti és megvédi a bemart felszínt. Ezeknek az eljárásoknak az eredménye egy kifinomult és esztétikus minta mely egyediséget kölcsönöz a bútornak.

Adatok
Cikkszám
CSACSIKJ
Tömeg
40 kg/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!