Hírek

2017.02.24 14:08
Eredet Cseh tetra színes pelusok érkeztek. Csodaszépek. Katt: https://tunderszepbababolt.hu/spl/612374/Cseh-Tetra-Minosegi-Pelenkak-Kifogok

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Szavazás

Tündérszép-Bababolt, Bababarát termékekkel!!

Csacsis Állószekrény Középső Elem Juhar

Csacsis Állószekrény Középső Elem Juhar
Csacsis Állószekrény Középső Elem Juhar
Csacsis Állószekrény Középső Elem Juhar
Csacsis Állószekrény Középső Elem Juhar

Csacsis Állószekrény Középső Elem Juhar

A Csacsis szekrénysor középső eleme, melyet a benne található mart Csacsis minta tesz igazán egyedivé és különlegessé. A termék nyitott polcos és zárt részeket egyaránt tartalmaz mely egyszerre kiváló kiegészítője a bal és jobb oldali ajtós elemnek, és megállja a helyét mint egy egyedülálló szekrény is. Az ajtón található Íves felső résznek és az ajtón elhelyezett mart figurának köszönhetően egy igazán kellemes, gyermeki hangulatot kölcsönöz a szobának.

A termék megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.

 

Méretek

  • A szekrény külső mérete (magasság, szélesség, mélység): 189 x 60 x 42 cm

Súly

  • A termék összsúlya: 40 kg

Csak személyes ÁTVÉTELLEL.

 

Anyaga: Színtartó felületű laminált bútorlap

 

Felülete: Laminált bútorlapjaink magas minőségű, kemény színtartó laminálással vannak ellátva. Ennek köszönhetően tisztításuk is gyors, egyszerű és biztonságos.

 

Élek és sarkok: Termékeink élei lekerekítettek. A bútorlapok élei 2 mm vastag ABS-sel kerülnek élzárásra, melyek a hagyományos élfóliákhoz képest sokkal magasabb minőséget nyújtanak. A termék minden élét és sarkát mellyel a használat során ön vagy akár gyermeke érintkezhet ezzel az anyaggal zártuk le melynek lekerekítésének köszönhetően a szekrény nem rendelkezik éles sarkokkal és élekkel.

 

Szerelvények: A szekrény szerelvényeinek összeválogatása több éves tapasztalaton alapul. A termékeinken használt szerelvények mindegyike megbízható és magas minőségű, és több éves garanciával rendelkezik.

 

Mart minta: A terméken található minta egy CNC géppel gondosan kialakított precíziós marás eredménye. A mart felületet egy egyedi fedőréteggel látjuk el mely kitölti és megvédi a bemart felszínt. Ezeknek az eljárásoknak az eredménye egy kifinomult és esztétikus minta mely egyediséget kölcsönöz a bútornak.

Raktáron
42 990 Ft
Adatok
Cikkszám
CSACSIKJ
Tömeg
40 kg/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!